Project Description

Timpanogos Cave Visitors Center

RLW completed a new visitors center that incorporates a sleek yet rustic design and finishes to blend with the surrounding canyon aesthetic at the Timpanogos Cave. The project included a roadway re-alignment, soil nail wall, board formed concrete walls, and landscaping. Despite one of the most severe winters in the canyon and a record-breaking wet spring, RLW completed the new visitors center on time and with praise from the National Park Service on a successful project execution.

Project Details

Date

September 2018

CLIENT

National Park Service

PROJECT TYPE

Commercial

Project Gallery

Request More Information

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

FIRST NAME *
LAST NAME *
EMAIL ADDRESS *
PHONE NUMBER

SUBJECT

HOW CAN WE HELP?